Festivaaliaita 200 cm korkeus

Korkeus 200 cm, pituus 350 cm 
F200 -aidat eli korkeat työmaa-aidat ovat betonijaloilla seisovia, metalli- tai nippusidekiinnityksellä toisiinsa suoja-aitoja. 
Vuokraamme aitoja lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. Meiltä myös kuljetus- ja asennuspalvelut. 
Ota yhteyttä emaililla info@vuokraamopalvelut.fi tai puhelimitse 0401 425 700
Festivaaliaita F200 korkeus 200 cm, pituus 350 cm 
F200 -aidat eli korkeat työmaa-aidat ovat betonijaloilla seisovia, metalli- tai nippusidekiinnityksellä toisiinsa liitetettäviä, nk. työmaa-aitoja. Aitaelementin koko on noin 3,5 metriä x 2 metriä. Aidat soveltuvat hyvin esimerkiksi asiakkaiden ja yleisön ohjaamiseen, rakennustyömaa-, varasto-, kaivantoalueiden ja työtilojen rajaamiseen, käyttökohteina myös urheilukilpailut ja yleisötapahtumat, muun muassa erilaiset festivaalit ja konsertit. 
Tapahtumia rakentaessa on hyvä rajata alueita jo rakennus / kasaamisajaksi jolloin saadaan rauhoitettua aluetta ylimääräisiltä kulkijoilta häiriöiden vähentyessä ja turvallisuuden lisääntyessä merkittävästi. Sama koskee tapahtuman jälkeistä purkuaikaa. 

Näkösuojat / näkösuojapressut aitoihin. Työmaa-aidan pressu Työmaa-aidan näkösuoja muovi PVC Näkösuojapressu työmaa-aitaan Näkösuojapressu festivaaliaitaan Näkösuojapressu festariaitaan Festivaaliaidan näkösuoja Festariaidan pressu, festariaidan näkösuojapressu Näkösuoja PVC - Koko 1,8 m * 3,5 m (aidan näkösuojan koko) - Tukeva peite - Umpinainen, heikko tuulenläpäisevyys - Kiinnitys nippusiteillä On tärkeätä huomioida aitojen kunnollinen lisätuenta näkösuojan tuoman tuulikuorman vuoksi

Vuokraamme aitoja lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. Meiltä myös kuljetus- ja asennuspalvelut. 
Ota yhteyttä emaililla info@vuokraamopalvelut.fi tai puhelimitse 0401 425 700

F200 aidan teknisiä tietoja: 
- Leveys: 345cm / kappale. (Jalustojen keskikohtien välinen etäisyys 3500 mm) 
- Korkeus: 200cm 
- Paino: n.18,5kg 
- Betonijalusta: Vahvistettua betonia, 36 kg / kpl.  6 reikää, 3 asennusasentoa  

Tätäkin aitamallia voi kauttamme vuokrata pitkäaikaistarpeeseen tai tapahtumiin, pieniä ja suuria määriä. Aitoja vuokrataan metritarpeenne mukaan.  Työmaa-aita tunnetaan myös festivaaliaita, festariaita, festariaidat ja vepe-aidat nimellä. Meiltä saat Festivaaliaitoja vuokrattua pienemmässä ja suuremmissa määrissä. 
Valitse valikosta Pyydä tarjous jonka kautta saat helposti tehtyä tarjouspyynnön. 
Voit ottaa myös yhteyttä emaililla info@vuokraamopalvelut.fi -osoitteeseen tai soittamalla numeroon 0401 425 700. 
Aitoja vuokrataan lyhyt- ja pitkäaikaistarpeeseen. 


Etsi