Polaris Ranger traktorimönkijän vuokraus

Tilavasti, mukavasti ja turvallisesti kaksipaikkainen! 
Vuokrattava Polaris Ranger soveltuu elokuvien kuvausryhmille ja tuotantotiimille, tapahtumien tekijöille henkilöiden siirtymiseen mukavasti istuen, tällä laitteella saat myös siirrettyä tavaraa vaikka peräkärryä hyödyntäen. 
Erinomainen laite myös rakennustyömaalla koska Polaris mönkijä on merkittävästi pienempi kuin pakettiauto. Käytännöllinen myös yleiskäyttöön kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin. 

Sen ajaminen on helppoa ja turvallista. Ranger 570 EFI -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen 40-hevosvoiman ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny . 

Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa.

Vuokrattavat Polaris Ranger mallit ovat saatavana traktorimallina T1b jolloin saa ajaa alk. 15v / T-ajokortilla ja myös normaali B-auton ajokortilla. Vuokraamme 
Polaris Rangerit lyhyt- ja pitkäaikaisesti. 

Pyydä tarjous info@vuokraamopalvelut.fi tai numerosta 0401 425 700

Vuokrataan Polaris Ranger Traktorimönkijä Helsinki Turku Tampere Jyväskylä Espoo Vantaa Oulu Pori Rauma Rovaniemi Lohja Salo Lahti Seinäjoki Vaasa, koko suomi 

Polaris Ranger vuokraus

Etsi