Matala rakennustyömaa-aita

Korkeus 120 cm, pituus 350 cm
Nämä työmaa-aidat ovat betonijaloilla seisovia, 'toisiinsa liitetettäviä, nk. matalia työmaa-aitoja. 
Aidat soveltuvat hyvin esimerkiksi asiakkaiden ja yleisön ohjaamiseen, rakennustyömaa-, varasto-, kaivantoalueiden ja työtilojen rajaamiseen
Vuokraamme aitoja lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. Meiltä myös kuljetus- ja asennuspalvelut. 
Ota yhteyttä emaililla info@vuokraamopalvelut.fi 
tai puhelimitse 040 657 11 00

Matala rakennustyömaa-aita korkeus 120 cm pituus 350 cm

Matala Rakennustyömaa-aita korkeus 120 cm, pituus 350 cm
Nämä työmaa-aidat ovat betonijaloilla seisovia, metalli- tai nippusidekiinnityksellä toisiinsa liitetettäviä, nk. matalia työmaa-aitoja. Aitaelementin koko on noin 3,5 metriä x 1,2 metriä. Aidat soveltuvat hyvin esimerkiksi asiakkaiden ja yleisön ohjaamiseen, rakennustyömaa-, varasto-, kaivantoalueiden ja työtilojen rajaamiseen, käyttökohteina myös urheilukilpailut ja yleisötapahtumat, muun muassa erilaiset festivaalit ja konsertit. Tapahtumia rakentaessa on hyvä rajata alueita jo rakennus / kasaamisajaksi jolloin saadaan rauhoitettua aluetta ylimääräisiltä kulkijoilta häiriöiden vähentyessä ja turvallisuuden lisääntyessä merkittävästi. Sama koskee tapahtuman jälkeistä purkuaikaa. 

Vuokraamme aitoja lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. Meiltä myös kuljetus- ja asennuspalvelut. 
Mikäli herää kysymyksiä, ota yhteyttä emaililla info@vuokraamopalvelut.fi tai puhelimitse 0401 425 700

Aidan teknisiä tietoja:
- Leveys: 345cm / kappale. (Jalustojen keskikohtien välinen etäisyys 3500 mm)
- Korkeus: 120cm
- Paino: n.13 kg
- Betonijalusta: Vahvistettua betonia, 36 kg / kpl.  6 reikää, 3 asennusasentoa
 Tätäkin aitamallia voi kauttamme vuokrata pitkäaikaistarpeeseen tai tapahtumiin, pieniä ja suuria määriä. Aitoja vuokrataan metritarpeenne mukaan. Aitoja toimitamme niin halutessanne paikanpäälle, vaihtoehtoisesti voitte noutaa aidat myös omilla kuljetusvälineillänne. Päävarastomme sijaitsee vantaalla. Aitojen vuokraus lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeseen. Työmaa-aitojen vuokraus pienemmässä ja suuremmissa määrissä. Työmaa-aita tunnetaan myös festivaaliaita, festariaita, festariaidat ja vepe-aidat nimellä.

Meiltä saat aitoja vuokrattua pienemmässä ja suuremmissa määrissä. Valitse valikosta Pyydä tarjous jonka kautta saat helposti tehtyä tarjouspyynnön. Voit ottaa myös yhteyttä soittamalla numeroon 0401 425 700. Aitoja vuokrataan lyhyt- ja pitkäaikaistarpeeseen. 

Etsi